Study in Cluj

Daca ti-a placut da share sau like:
Facebook
Google+
http://flaviusbuzila.ro/evenimente/study-in-cluj/
Instagram
Twitter
RSS
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Follow by Email

Sunt tare bucuros că am pus umărul la încă un proiect unic în România !!!
În premieră, universitățile clujene se unesc pentru o prezentare foarte faină a Clujului universitar! Cu „Ne vedem la Cluj ” coloana sonora!
Felicitări Constantin Trofin și întregii echipe și multă baftă in sesiune!😎😎😎

————-

Proiect inedit de prezentare și promovare comună a Clujului universitar.

Cele șase universități publice din Cluj-Napoca au realizat un proiect inedit de prezentare și promovare comună a Clujului universitar în vederea atragerii și menținerii unei resurse umane de calitate în municipiul Cluj-Napoca.
Proiectul, unic în mediul universitar românesc, a încercat să surprindă şi să redea atât oferta universitară a Clujului, cât şi spiritul oraşului ca spaţiu cotidian, economic, cultural şi sportiv în permanentă dinamică, în continuă evoluţie adaptată aşteptărilor comunităţii, dar şi pretenţiilor studenţilor care îl populează.
„Am încercat să surprindem spiritul Clujului ca oraș al comunicării, al strategiilor comune, cu alte cuvinte al parteneriatului, între universități, mediul de afaceri și autoritățile publice locale. Este pentru prima dată când toate universitățile publice ale unui centru universitar din România colaborează pentru realizarea și promovarea unei oferte comune, pentru constituirea unei comunități închegate și coerente, indiferent de concurența din timpul admiterii”, afirmă inițiatorii proiectului, potrivit cărora „caracterul multicultural al învăţământului superior şi oferta educaţională multilingvistică transformă Clujul într-un spaţiu deschis şi foarte primitor pentru studenţii din întreaga țară și din afara graniţelor României, fie că sunt sau nu vorbitori de limba română”.
Proiectul surprinde şi redă atât oferta universitară a Clujului, cât şi spiritul oraşului ca spaţiu cotidian, economic, cultural şi sportiv, un spațiu de manifestare reală a parteneriatului între entitățile reprezentative ale comunității (mediul de afaceri, mediul academic și autoritățile locale).
Proiectul realizat de cele șase universități publice din Cluj-Napoca – Universitatea Babeș-Bolyai, Universitatea Tehnică, Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, Universitatea de Artă și Design, Academia de Muzică „Gheorghe Dima” – este doar primul dintr-un șir de proiecte comune care vizează promovarea Clujului universitar.
Coloana sonoră: Flavius Buzila

1,886 total views, 0 views today

Daca ti-a placut da share sau like:
Facebook
Google+
http://flaviusbuzila.ro/evenimente/study-in-cluj/
Instagram
Twitter
RSS
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Follow by Email