ALTFEL

Daca ti-a placut da share sau like:
Facebook
Google+
http://flaviusbuzila.ro/inspiratie/altfel/
Instagram
Twitter
RSS
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Follow by Email

Mereu m-am simtit ” altfel „. . . Am urât prejudecățile, etichetele și ” așa trebuie ” ..am simțit întotdeauna că viața e mult dincolo de limitele minții umane, că e in multe si frumoase nuanțe pe care oamenii nu sunt interesați să le descopere..am stiut mereu că oamenii nu sunt doar ” purtatori de corpuri „, că animalele nu sunt niste entități inferioare și proaste cu care avem dreptul să facem ce vrem…că „majoritatea decide ” nu e adevărul ci doar o încercare de a cuantifica și măsura cumva viața ..

M-am obișnuit cu întrebări gen ” asta ce muzică mai e? „, ” ce ți -ai făcut la păr? „, „de ce te îmbraci așa? „, ” Păi tu faci asta așa fără să îți iasă nimic??”, „cum e posibil să cânți cu țiganul ăla? „, ” da’ voi ați mai scos ceva că nu v-am auzit la radio? ” etc etc etc 

În anii ’90 ,când am vrut să încerc veganismul pe propria piele,..de la „sectant „, ” mâncător de iarbă ” până la ” nebun „, ” dus cu capul „, am încasat toate epitetele posibile. ..azi toată lumea bună comandă la masă salată, fresh sau limonadă. 😂

Adevărul e că oamenii nu te judecă pentru ceea ce ești tu, ci pentru ceea ce sunt ei…

Adevărul e că Adevărul nu e ceea ce crezi ci ceea ce simți. ..dar suntem prea ocupați să ” credem ” ca să mai fim atenți la ceea ce simțim!

5,182 total views, 0 views today

Daca ti-a placut da share sau like:
Facebook
Google+
http://flaviusbuzila.ro/inspiratie/altfel/
Instagram
Twitter
RSS
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Follow by Email
 • Robert Matei

  Nu exista Adevar Absolut… Mintea umana, opereaza cu o suma de Adevaruri, mai mult sau mai putin „masurabile”… Asta mi-a placut maxim :”Adevărul e că oamenii nu te judecă pentru ceea ce ești tu, ci pentru ceea ce sunt ei…”

  • Flavius Buzila

   De acord!

   • roryta

    și mai e ceva, dragă Flavius!
    dacă tu îi vezi pe cei din jurul tău răi, haini, cu sufletele goale și reci, atunci să știi că de fapt, tu ești așa, nicidecum cel din fața ta.
    mi-a luat ceva timp să înțeleg asta.
    oamenii te judecă prin prisma părerilor personale, nu prin prisma a ceea ce ești tu cu adevărat.
    nu spun că nu există și oameni răi. cu siguranță că sunt și vedem asta în fiecare zi. dar dacă fiecare din noi am vedea în cel de lângă noi doar ceea ce are bun, cred că lumea ar funcționa altfel.
    Paști Fericit și… carantinare plăcută… :))) că am văzut că ai cu ce!! :))
    simpatic foc ultimul video al tău…!
    🙂
    Să fii iubit și fericit!