Draga mea România, 

Daca ti-a placut da share sau like:
Facebook
Google+
http://flaviusbuzila.ro/inspiratie/draga-mea-romania/
Instagram
Twitter
RSS
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Follow by Email

Ești tot frumoasă, ești foarte frumoasă! 
Dar nu mai e suficient… a venit momentul să arăți că ești și deșteaptă ! Ar fi cazul, ai totuși o vârstă. ..:) Si vorba aceea, „o femeie frumoasă și proastă e ca un inel de aur în râtul unui porc”..

Te-ai lăsat sedusa de oameni care nu te iubesc, Românie! De șarlatani cu vorbe multe si fapte zero, de marionete care iti zambesc doar odată la 4 ani! De umflați needucati care ți-au stâlcit fața frumoasă și ți-au înnegrit sufletul!Și acum iți oferă cu „generozitate ” make up ca să ascunzi vânătăile nasoale…Te-au „îmbrăcat ” în kitch și bijuterii false, ți-au prădat lada de zestre, te-au mințit și te-au umilit, te-au făcut să pari urâtă și proastă …și te-ai trezit “fututa și cu banii luați”! 

I-ai crezut, Românie…te-au făcut din vorbe, ai fost naivă., ti-ai ignorat puterea si intuiția ..și asta pentru că nu ai avut incredere in tine! Ai crezut mereu că ești mică și neînsemnată, că destinul tău este să stai mereu în umbra surorilor mai mari …și ai ajuns frustrată și pasiv-agresiva…doare adevărul, știu, dar e mai bine așa decât să trăiești în minciună. .


Dar gata, s-a terminat! Aruncă -i la gunoi! Ei nu mai au nicio putere fără tine! Și gata și cu vaicareala ! E vremea acțiunii, e vremea sa arăți că poți! Există oameni care te iubesc! Care au muncit cu tine , au suferit cu tine și au încercat să îți deschidă ochii…pe multi nu i-ai văzut! Pentru că ei nu au știut să se bată cu pumnii in piept si sa se laude cu meritele altora! Si multi au plecat, dar sunt cu gândul la tine și te susțin de la distanță. ..

E timpul pentru un restart! Gata cu Stefan cel Mare si Mihai Viteazul. ..ei si-au facut treaba la timpul lor! Acum e timpul pentru prezent si viitor!Nu poți merge înainte uitându-te doar înapoi!
Descoperă-ți eroii de azi și de mâine! Ei nu fac circ dar sunt acolo, muncesc cu ei si cu cei din jurul lor, creeaza mici comunități de valoare, de încredere și onestitate…si așteaptă sa ii vezi si sa ii susții. ..da-le increderea și aprecierea ta, Românie, si vei renaște ca pasărea Phoenix! Pentru că exteriorul se va schimba doar atunci când te schimbi in interior.

Eu te iubesc, Românie! Si inca mai cred..si vreau sa iti daruiesc in continuare harul si priceperea mea..dar de multe ori ma simt obosit sa fac lucruri degeaba și in van..anii trec si nu mi-i da nimeni inapoi…si daca tu nu ma vrei o sa inteleg…ca dragoste cu forța nu se poate! Si o sa imi duc harul in alta parte…

Nu ma alunga, Românie! 

Ești frumoasă! Dar a venit momentul sa fii si deșteaptă!

4,732 total views, 0 views today

Daca ti-a placut da share sau like:
Facebook
Google+
http://flaviusbuzila.ro/inspiratie/draga-mea-romania/
Instagram
Twitter
RSS
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Follow by Email