TU

Daca ti-a placut da share sau like:
Facebook
Google+
http://flaviusbuzila.ro/inspiratie/tu/
Instagram
Twitter
RSS
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Follow by Email

Toți am fost cândva pasionați și motivați de ceea ce făceam. .eram conduși de acea „inconstienta ” bucurie care ne dădea aripi și ne făcea să visăm mai departe…nu mi se pare nimic mai trist decât sa vad la fiecare pas oamenii învinși …oameni care „își duc traiul” ca pe un sac tot mai greu și mai apăsător, găsind vinovați la fiecare pas sau pur și simplu resemnați într-o tristete perpetua si adâncă. ..

Ce s-a întâmplat? Ce s-a pierdut pe drum?De ce doar atât de putini oameni își trăiesc cu adevărat viața în timp ce majoritatea se lasă trăiți de ea, intr-o amorțeală pasiv-agresiva făcând totul din inerție sau ” că așa trebuie”? Pasiunea, focul ăla interior, este ca și combustibilul…degeaba ai super mașină dacă nu ai combustibilul care sa te ducă la destinație! Dar cum ar fi să redescoperi pasiunea? Sa iti prețuiești iarăși alegerile proprii, sa te bucuri de viață ca un copil?Să afli că SE POATE!! Și că există și dovezi științifice pentru asta! Și să vezi că există oameni care și -au dat restart la 60 de ani și au reușit! Da, cu eforturi, cu voință, cu lupte crâncene împotriva propriilor porniri sinucigașe…dar au reușit! Si până la urmă ce luptă merită mai mult efortul decât cea pentru propria împlinire!?? „Adevărații dușmani sunt cei din mintea ta” spunea Isus… Datoria ta în universul ăsta este să te cauți pe tine însuți, spunea și Eminescu.

Da, omule, cea mai mare investiție în lumea asta , în Pământul ăsta, în țara asta, în orașul sau satul ăsta, în familia ta ești TU! Da, tu! Învață să fii fericit și vei dărui fericire și inspirație tuturor „by default”… Și nicio comoara din lume nu se compară cu asta!

5,029 total views, 0 views today

Daca ti-a placut da share sau like:
Facebook
Google+
http://flaviusbuzila.ro/inspiratie/tu/
Instagram
Twitter
RSS
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Follow by Email