VREM?

Daca ti-a placut da share sau like:
Facebook
Google+
http://flaviusbuzila.ro/inspiratie/vrem/
Instagram
Twitter
RSS
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Follow by Email

Un sfârșit e un început.
Întotdeauna. 
Nu îmi place că se vorbește doar de „ultimul drum”, „drum bun”, „adio”.Iarăși dramă, iarăși victimizare, iarăși plâns de milă. Iarăși anularea oricărui simț al responsabilității noastre pentru viitor. .Adica exact ce NU a fost Regele! 

Nu suntem păpuși inerte.Suntem co-creatorii destinului nostru.Nu ne pedepsește nimeni dacă nu permitem asta. Nu ne pedepsește nici Istoria dacă îi învățăm lecțiile. 
Nu suntem doar corp fizic, prieteni. E poate ultimul drum al corpului fizic al Regelui, dar poate fi în sfârșit primul drum al Regelui în ființa noastră profundă. Primul drum spre un nou model.Spre istoria adevărată. Spre o nouă conștiință .Spre noi înșine. Așa cum putem fi cu adevărat. Doar să vrem așa de mult încât să și acționăm. 

Nu cred că Regii apar în viața noastră ca să ne agățăm de ei ca de un colac de salvare. Ci mai degrabă ca să ne inspire. Să ne arate că se poate. Că avem în noi demnitate. Și forța de a merge mai departe iar si iar, asumandu-ne responsabilitatea pentru propriile noastre destine. Forta de a ne schimba drumul. De la „ne ducem traiul” la „trăim o viață”.Doar să vrem…
Un sfârșit e un început. Întotdeauna. Vrem?

420 total views, 0 views today

Daca ti-a placut da share sau like:
Facebook
Google+
http://flaviusbuzila.ro/inspiratie/vrem/
Instagram
Twitter
RSS
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Follow by Email