DE-ALE FUNDULUI

Daca ti-a placut da share sau like:
Facebook
Google+
http://flaviusbuzila.ro/intamplari/de-ale-fundului/
Instagram
Twitter
RSS
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Follow by Email

Terasă la Cluj. Soare, atmosferă faină, discuție super interesantă cu prietenii artiști din Germania. Nu m-as da dus da’ berea își cere tributul . .mă ridic și odata cu repoziționarea trupului pe membrele inferioare simt brusc că e mai grav decât mi se părea. .Lasă, zic, că toaleta nu poate fi departe..Mă avânt înăuntru super motivat de efectele discuției și de o vezică prea plină de ea însăși da’ mă lovesc de o priveliște absolut dezarmanta…chestia aia de îi zice toaletă e un spațiu intravilan de 1 pe 1, împărțit în două de un placaj cu pretenții de perete, cu două uși pe care un cui a zgâriat la mișto „Men” și „Women ” in fața cărora stau deja înghesuiți o gașcă de nefericiți de sex feminin, masculin și, după look, neutru-confuzin…oamenii imi servesc un rânjeto-zambet gen „ioi, încă unu'” in timp ce eu le răspund politicos cu zâmbetul tip McDonald’s „clar, fac pe mine”…
Incerc să mă consolez că doi oameni în fața mea nu e așa de rău da’ o locatara de la „Women ” îmi citește în privire optimismul exaltat de berea germana și dă cu el de pământ românește:
-Mai îi un domn la rând în fața dumneavoastră, o ieșit un pic..
Rânjesc ca un doberman cu botnita pusă :

-Aha, ok…

-De la Hara sunteți, nu?

„God, no !” arunc cu gândul dar dumnezoul toaletei clar nu știe engleză căci fata insistă :

-Tare ultima piesă, aia cu „Ne vedem la Cluj „…cum v-o venit ideea? glasuieste fata acompaniată de un tumultos tras de apă.
Frate, oi fi io excesiv de pudic da’ chiar nu-mi vine să vorbesc despre muzică între două piși ș-un pârț. .noroc ca fetei îi vine rândul și dispare în zona crepusculara „Women „…

Dar la ce zgomote se aud la „Men” nu cred că omu’ din fața mea mai iese degrabă. .Când chiar simt că nu mai rezist si ca o sa retraiesc clipele de groază de la grădiniță când cu onor am făcut pe mine, iese un nene triumfător împrăștiind un parfum de alcool tare… da cu ochii de mine si ma prinde de mână :

-Domnu’ de la Hara! Da’ ce faceți pe aci?

„Nu cred!!!” urlu in interior in timp ce i-o arunc :

-Poi cam ce credeți că fac??? Stau la coadă la budă !!!

-No vedeți, ne-o trebuit revoluție !

-Cum adică? 

-Poi pe vremea lu’ Ceausescu stăteam la coadă pentru de-ale gurii…acu stăm pentru de-ale curului!

3,779 total views, 0 views today

Daca ti-a placut da share sau like:
Facebook
Google+
http://flaviusbuzila.ro/intamplari/de-ale-fundului/
Instagram
Twitter
RSS
YouTube
Pinterest
LinkedIn
Follow by Email